Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند تبریز که همراه با جمعی از کارگران ماشین‌سازی تبریز، روز گذشته (دوازدهم دی ماه) در تجمعِ مقابل سازمان خصوصی‌سازی در تهران شرکت کرده، در بیانیه‌ای، خصوصی‌سازی «ماشین‌سازی تبریز» را مورد انتقاد قرار داده است.

در این بیانیه آمده است: نظر به اهمیت فراوان اصل ۴۴ و لزوم اجرای صحیح آن، مدتی است که به این روند واگذاری صنایع مختلف، حساس شده و با مشکلات آن درگیر شده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همان ابتدا دلسوزان کشور و فعالین دانشجویی نسبت به این روند افسار گسیخته‌ی واگذاری صنایع مختلف منتقد و خواستار اصلاح آن بوده‌اند. روندی که ماحصل آن چیزی غیر از نابودی صنایع مختلف من جمله ماشین‌سازی تبریز، هفت تپه، هپکو، آذرآب، فولاد خوزستان و.... نبوده است! و در کمال تاسف شاهد این هستیم که این واگذاری‌ها هر ساله رشد فزونی را پیش گرفته است.

این تشکل دانشجویی تاکید کرده است: مشکل و مسئله‌ی ما اصل خصوصی‌سازی نیست، بلکه روندی می‌باشد که سازمان خصوصی‌سازی به ریاست آقای پوری حسینی در پیش گرفته است، که رسما این حجم از بی‌مسئولیتی و ناکارآمدی در خصوصی‌سازی را گردن اصل ۴۴ می‌اندازد. جوابگو بودن شخص رئیس این سازمان نسبت به این روند و ارائه‌ی توضیحات درمورد اینکه چرا در خصوصی‌سازی صنایع، اصولی راهبردی که برای مثال به سه مورد آن در زیر اشاره می‌شود رعایت نشده نقاط ابهامی است که به آن پاسخی داده نمی‌شود:

رعایت اهلیت که برای مثال فردی که سوادش در حد ششم ابتدایی است چرا باید خریدار صنعت عظیم و راهبردی مثل ماشین‌سازی تبریز باشد.

نظارت بر روند اداره‌ی صنایع بعد از واگذاری که ما بعد از واگذاری ماشین‌سازی تبریز شاهد کاهش چشمگیر تولیدات این صنعت بودیم.

شفاف‌سازی قراردادهای فروش که حتی نمایندگان استان آذربایجان شرقی نیز روند واگذاری ماشین‌سازی تبریز بی‌خبر بودند.

در ادامه این بیانیه می‌خوانیم: واقعیت انکارناپذیر این است که روند خصوصی‌سازی‌های نادرست و غیرکارشناسی این سازمان موجب افرایش تنش‌های اجتماعی زیادی گردیده و نارضایتی به حق کارگران شریف این مرز و بوم را در پی داشته است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خصوصی سازی کارگران ماشین سازی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۷۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های آوج در مسیر توسعه

زرگر فرماندار آوج گفت: اتکای به بودجه‌های دولتی و تصدی گری دولت به این حوزه آسیب زده است. در آوج هم همچنان تصدی گری دولت وجود دارد و لازم است که دولت بخش خصوصی را وارد امر کند.

زرگر افزود: طرح‌های گردشگری شهر آوج به همت شهرداری انجام شده است و ۳۷ هکتار لازم است که به بخش خصوصی واگذار شود.

زرگر گفت: لازم است اداره راه و شهرسازی در نحوه واگذاری‌ها اهتمام بیشتری صورت بدهد و اداره میراث فرهنگی هم سازوکار مناسب را در اجرا کند. امیدواریم با تغییر و تحولاتی که صورت گرفته اقدامات قابل توجهی در این حوزه انجام شود.

زرگر اضافه کرد: میراث فرهنگی طرحی آماده کرده که در حال نهایی شدن است و پتانسیل جذب گردشگر را دارد.

زرگر گفت: در آبگرم مشکل حقوقی و قانونی مانع توسعه است. در حال حاضر فقط یک واحد آبدرمانی فعال است. مشکل ما مجتمع الماس غرب است که پروژه ۲۰ الی ۳۰ درصد پیشرفت داشته، اما باتوجه به مشکل قانونی در راستای مالکیت آب‌ها راکد مانده است. باتوجه به اینکه مالک آب دولت است و جزو انفال محسوب می‌شود باید برای آن تدبیری اندیشیده شود.

داداشی شهردار آوج هم گفت: در این زمینه جلسات متعددی با اداره راه و شهرسازی برگزار شده است. املاک مذکور در تملک این اداره است و برای ورود بخش خصوصی باید کارسازی شود.

داداشی گفت: نحوه واگذاری توسط اداره راه و شهرسازی مناسب نیست و بنابراین سرمایه گذار بخش خصوصی ورود نمی‌کند.

داداشی اظهار کرد: خارج شدن آوج از عنوان توسعه نیافته در گرو اینست که باید مجوز‌ها به خود شهرستان واگذار شود. بهترین راهکار اینست که تملک زمین‌ها به شهرداری واگذار شود. در ورودی شهر آوج گردنه حادثه ساز وجود دارد که اقداماتی در زمینه رفع نواقص آن صورت گرفته است. در بحث میادین هم میدان اصلی از هفته آینده کلید می‌خورد. اصلاح بلوار اصلی شهر بود که آن هم با ۳۰ درصد پیشرفت روبروست.

آوج متشکل از دو بخش آبگرم و آوج به مرکزیت آوج با بیش از ۴۳ هزار جمعیت که ۷۰ درصد آن در روستا‌ها ساکن هستند، شهرستانی در جنوب غربی استان قزوین واقع است.

آوج در ردیف شهرستان‌های محروم و کم‌تر توسعه یافته کشور قرار دارد، اما از ظرفیت‌های قابل توجهی در بخش‌های مختلف از جمله گردشگری و کشاورزی برخوردار است، اگر به ظرفیت‌های اوج بیشتر توجه شود ومورد عنایت مسئولان قرارگیرد قبول داربه منطقه‌ای کاملاً توسعه یافته تبدیل می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • خانه تاریخی آصف اردبیل واگذار می‌شود
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • بنا‌های تاریخی اردبیل برای احیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • چراغ سبز تغییر نام باشگاه استقلال تهران
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟